Θέατρο στο σχολείο ή χώρο σας τον Ιούλιο 2024

Infograph για τα 5 σημαντικότερα οφέλη του θεάτρου. Η Θεατρομάθεια πάει στα σχολεία, στα camp, στα ΚΔΑΠ και τα πνευματικά κέντρα.

Categories :

Η Αλίκη Κατσαβού με την ομάδα της Θεατρομάθειας σας δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε με θέατρο, το πρόγραμμα του σχολείου, του Κ.Δ.Α.Π. ή του camp σας και τον μήνα Ιούλιο. (Σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους).

Οι παραστάσεις μας συμμετοχικού θεάτρου είναι γεμάτες παιχνίδι, χορό, μουσική και τραγούδι και η επεξεργασία των θεμάτων έχει λάβει υπόψιν την ηλικία των παιδιών.

ομάδες 2-7 ετών

Σκυλοπατούσες στο διάστημα

Η Έλικά, η σκυλίτσα αστροναύτης, έρχεται για μια διαστημική περιπέτεια! Ακολουθήστε την στο ταξίδι της για το φεγγάρι! Μαζί με τα παιδιά, θα φτιάξετε το διαστημόπλοιό σας, θα μάθετε για τα αστέρια και τους πλανήτες, και θα εκπαιδευτείτε ως αστροναύτες. Η παράσταση είναι γεμάτη παιχνίδι, χορό, κίνηση και απλές επιστημονικές έννοιες. Μην χάσετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε και να κάνετε το όνειρο της Έλικας πραγματικότητα!

Τί χτυπάς και κλαις; Ποντικάκι πες τι θες!

Η Ντίνα η ποντικίνα και το μαγικό κουτί των συναισθημάτων! Η Ντίνα, ένα ποντικάκι που λατρεύει τις φράουλες, θυμώνει όταν στο πιάτο της αντί για φράουλες, βλέπει βατόμουρα. Με τη βοήθεια του μαγικού κουτιού και των φίλων της, η Ντίνα θα μάθει πώς να διαχειρίζεται τον θυμό της, αλλά και να γνωρίσει άλλα συναισθήματα όπως η χαρά, ο φόβος και η στεναχώρια. Μέσα από παιχνίδι και τραγούδι, η Ντίνα θα ανακαλύψει την αξία της φιλίας, της αλληλεγγύης και της αυτοθυσίας. Μια παράσταση γεμάτη μαγεία και συναισθήματα, για να μάθουν τα παιδιά πώς να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους!

μικτές ομάδες 2-12

Περιπέτειες στον κήπο των παραμυθιών

Μια μικρή κούκλα ξεκινά ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, όπου τα λουλούδια μιλούν, τα αστέρια τραγουδούν και τα σύννεφα χορεύουν. Μέσα από σπουδαία μελλοποιημένα τραγούδια η κούκλα θα ανακαλύψει μυστικά τους και θα ζήσει αξέχαστες στιγμές μαζί με τα παιδιά που θα μεταμορφωθούν σε λουλούδια και ναύτες, αστέρια. Μια παράσταση γεμάτη φαντασία, μουσική και ποίηση, για μικρούς και μεγάλους!

Πληροφορίες: 2109025025, 6932434375, theatromathia@gmail.com

Πείτε μας τη γνώμη σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *